Miksi Hupellus?

Hupelluksella meininkiä ja jengiä on aina perinteisesti eniten!

Hupelluksella poikkitieteellisyys ja -taiteellisuus on kunniassa. Siis Hupella, jottet joudu nauttimaan laskureissustasi yksin tai vain muutaman karvaisen kaverin kera! Voimme yli 20 vuoden ja 18.000 hupeltajan kokemuksella vakuuttaa, että yhdessä on himpun verran hauskempaa!

Hupelluskohteessa voit aina oikeasti laskea, koska kohteina ei ole tuntureita vaan vuoria! Korkeuseroa eli vertikaalia kohteissamme on huomattavasti enemmän kotimaisiin vaihtoehtoihin verrattuna. Mieti itse:
Les 2 Alpes: 2000 m, Zakopane: 973 m ja Hemsedal: 815 m (vertaa: Levi 313 m, Ruka 201 m jne.)

Asumme aina mahdollisimman lähellä rinteitä, jottet sinä joudu istumaan päivittäin tuntitolkulla bussissa (toisin kuin esim. monilla muilla reissuilla) päästäksesi kunnon mäkeen… Lisäksi kaikki hupeltajat asuvat lähes poikkeuksetta lähellä toisiaan, jottei sinun tarvitse etsiä kavereita kaupungin toiselta laidalta.

Hupellus on enemmän kuin pelkkä laskureissu -> Hupelluksella aika ei tule pitkäksi, koska hyvää alamäkiurheilua voit harrastaa aina, kun kaipaat sitä. Rinnetapahtumia et hupellusmittakaavassa löydä miltään muilta reissuilta, etkä yhtä vauhdikkaita naamiaisia muista bileistä puhumattakaan.

Tämän lisäksi löytyy myös muuta extraa, jota kattava sponsorikatras ja matkanjohtajat järkkäävät pilke silmäkulmassa…