Varaukset

Varatessasi matkan, voit valita, maksatko:

  • Lasku sähköpostilla
  • Suoraan verkkopankilla ennakkomaksu
  • Suoraan verkkopankilla kokomaksu

Jos valitset laskun sähköpostina, antaa järjestelmä ennakkomaksuun, joka on 100 €, maksuaikaa 7 päivää. Loppumaksun eräpäivä määräytyy matkan perusteella.

Valitessasi verkkopankkimaksun (toimii: Osuuspankki ja Nordea Solo), voit maksaa suoraan ja helposti joko ennakkomaksun tai koko maksun.

HUOM 1!

Jos olette lähdössä porukalla matkaan, sopikaa keskenänne RYHMÄ/KAVERITUNNUS, esim. Lumipallo ja laittakaa tämä sille varattuun tekstikenttään, niin tiedämme että olette samaa porukkaa ja saamme helpommin tehtyä huone- yms. jakoja.

Tunnus toimii ainoastaan samasta koulusta lähtevien kesken, eli sama lähtökoulu* ja sama kaveritunnus, vain näin samaan majoitus- ja bussijakoon!

*Sillä missä oikeasti opiskelee tai opiskeleeko ollenkaan ei ole merkitystä! ESIM. Jos opiskelet Vaasassa, mutta hyppäät Helsingissä opiskelevien ystäviesi kanssa Helsingistä kyytiin, VALITSE LÄHTÖPAIKAKSI HELSINKI & SAMA KOULU KUIN KAVEREILLASI!!!

HUOM 2!

Jotkut sähköpostipalvelimet blokkaavat varausjärjestelmämme lähettämän varausvahvistuksen, joka sisältää varaamasi matkan maksutiedot, pois ”spämminä” ELI: JOS ET SAA VAHVISTUSTA, LAITA EMAIL mail@hupellus.net NIIN LÄHETÄMME TIEDOT SINULLE EMAILITSE UUDESTAAN NS. MANUAALIVERSIONA, JOLLOIN VARMASTI SAAT NE EMAILIISI!