MegaHupellus 2022

HEMSEDAL, Norja | 16.-23.4.2022

Tulevan kauden MEGAlla on luvassa loistavaksi todettua herkkua, sillä Hupelluslaivueen kokka kääntyy jälleen kohti Pohjoismaiden kauneinta hiihtokeskusta -> HEMSEDAL!!!

Loistava ajankohta ja meidän mielestämme pohjolan THE hiihtokeskus takaavat kevään parhaat laskut perinteisellä MegaHupelluksella. Kauden isoin reissu tarjoaa siis perinteiseen tapaan upeita laskuja kevätauringossa, bileitä pitkin viikkoa ja megalomaanisen meiningin.

Hemsedalissa on hupellettu 2000-luvun puolella monta kertaa, ja syy on yksinkertainen: Iso hiihtoalue, loistavat parkit, hyvä majoitus rinteessä, kävelymatka kauppaan/ baareihin/ yökerhoon ja rento meininki. Korkein hissiasema on 1450m ja verikaalia laskettavaa löytyy miltei Alppien mittaan elikäs 830m.

Sarjassaan 24:n MegaHupelluksen resepti on siis yksinkertainen: Otetaan taivaan täydeltä aurinkoa, lisätään reilusti hulabaloota, nautitaan alamäkiurheilusta viikon ajan samanhenkisessä seurassa ja taputellaan reissu päätökseen el grande afterski juhlinnalla laivalla!

Norja on poistanut alkaen 1.2. kaikki matkustusrajoitukset, joten kaikki on hyvin, mikään ei ole huonosti. Viimeksi Hemsedalissa hupellettiin 2019.

HUOM! Paikkoja on erittäin rajoitetusti myynnissä!

Lue lisää kohteesta »

MegaHupellus 450 €

Matkahintaan sisältyy:

  • Laivamatkat; paluu hyttipaikalla
  • Bussikuljetus lähtökaupungista (tsekkaa lähtöpaikat varaussivulta)
  • Majoitus hyvätasoisissa huoneistoissa rinteiden vieressä
  • 5 päivän hissilippu !!!
  • Hupellus MJ-palvelut

Varaustilanne

 

Hupellus – talven 2022 kohteet: