MegaHupellus 2018

ÅRE, Ruotsi
*** 7.-13.4.2018 ***

Tulevan kauden MEGAlla on luvassa harvinaista herkkua, sillä Hupelluslaivueen kokka kääntyy 13 vuoden tauon jälkeen kohti Pohjoismaiden kauneinta hiihtokeskusta -> ÅRE!!!

Loistava ajankohta ja meidän mielestämme pohjolan THE Hiihtokeskus takaavat kevään parhaat laskut perinteisellä MegaHupelluksella. Kauden isoin reissu tarjoaa siis perinteiseen tapaan upeita laskuja kevätauringossa, bileitä pitkin viikkoa ja megalomaanisen meiningin.

Åressa on hupellettu aikoinaan 2000-luvun puolella monta kertaa, ja syy pitkään taukoon on ollut se, että hiihtokeskus ei ole isoja opiskelijaryhmiä sallinut kevättalven sesongilla (okei, oli ne Åren Megahupellukset aikoinaan myös aika ”vauhdikkaita”).  Anyways,  Åre on ihan helmi: 89 rinnettä, korkein hissiasema 1270m, 4 hiihtoaluetta: Åre, Tegefjäll, Duved & Björnen. Åreby, jossa asumme, on täynnä trendikkäitä rafloja, baareja ja kauppoja. Kaikki on lähellä ja kävelymatkan päässä. Helppoa & Kivaa!

Sarjassaan 21:n MegaHupelluksen resepti on siis yksinkertainen: Otetaan taivaan täydeltä aurinkoa, lisätään reilusti hulabaloota, nautitaan alamäkiurheilusta viikon ajan samanhenkisessä seurassa ja taputellaan reissu päätökseen el grande afterski -juhlinnalla laivalla!

Viimeksi Åressa oltiin 2005, nyt ”taas” 2018 ja seuraavan kerran …???! Kannattaa siis lähteä mukaan nyt, sillä seuraavasta kerrasta ei ole takeita 😉

MATKAN HINTA: 389 €

Matkahintaan sisältyy:

  • Laivamatkat; paluu hyttipaikalla
  • Bussikuljetus omasta lähtökaupungista (tsekkaa lähtöpaikat varaussivulta)
  • Majoitus hyvätasoisissa huoneistoissa rinteiden vieressä
  • 4 päivän hissilippu !!!
  • Hupellus MJ-palvelut

Hupellus – talven 2018 kaikki kohteet: