AlppiHupellus 2018

GRANDVALIRA, Andorra
*** 7.-14.1.2018 ***

Hei me lennetään! Luvassa on todellista alamäki-iloittelua, kun Hupellus lähtee ekaa kertaa lentäen  isommille vuorille.

Alppi-Hupellus vie sinut ja ystäväsi tulevalla kaudella Grandvaliran hiihtokeskukseen Pyreneille. Kyseessä on laaja ja profiililtaan todella hyvä hiihtoalue (ei siirtymärännejä!). Korkein huippu on 2.640 m ja rinteitä löytyy 210 km. Hupeltajien hissilipulla voi nautiskella viiden eri kylän hiihtoalueilla: Pas de la Casa, Grau Roig, Soldeu, El Tarter, Canillo, Encamp. Lisäksi alueilta löytyy 3 hyvää parkkia: Snowpark El Tarter, Snowpark Xavi (Grau Roig), Sunset Park Peretol, joka on iltavalaistu. Off-piste seikkailuihin löytyy runsaasti lääniä ja myös ns. merkittyjä offari-alueitakin löytyy.

Matka Andorraan taittuu siis lentokoneella Helsinki-Vantaalta Barcelonaan ja sieltä Hupellus-bussilla Pas de la Casaan (tuttavallisesti ”Pas”). Matka kestää n. 3 tuntia ja kylässä meitä odottaa rinteen vieressä oleva majoitus 4 hengen studiohuoneistoissa. Pas:n kylä on erittäin ”nuorisoystävällinen” ja sieltä löytyy runsaasti kauppoja, jotka myyvät mm. elintarvikkeita, alkoholia, tupakkatuotteita, vaatteita, koruja yms. Jos ihmettelet miksi, niin Andorra on ns. verovapaa alue, ja siksi monet ajavat hakemaan edullista keittoa yms. Pas:n kylästä. Afterski-kemuja löytyy moneen makuun ja onpa kylässä myös Ibizalta tuttu Cala Bassa Beach Club d’Eivissa:n porukka pitämässä omaa korkean paikan leiriään pystyssä uudella San Miguel -aukiolla. Donde esta la Fiesta?!

Kuvagalleriastamme naamakirjassa & Youtubessa voit käydä tsekkaamassa, miltä meno viime vuosien reissuilla on näyttänyt!

HUOM! Paikkoja on lentokoneesta johtuen erittäin rajoitetusti, joten kannattaa varata paikka Alppi-Hubelle per heti!

MATKAN HINTA: 579 € + hissilippu 220 € = 799€

Hupellus – talven 2018 kaikki kohteet: